Zorg waar de KNMG federatie voor staat

Array

KNMG District Gooi – Eemland en Noorwest Veluwe organiseert op 19 april een rondetafelgesprek met KNMG-voorzitter Arie Kruseman Nieuwenhuijzen.

De tijd is rijp voor een toekomstvisie op de gezondheidszorg, vindt de federatie KNMG. De gezondheidszorg staat voor grote problemen. De zorgvraag groeit, er dreigt een tekort aan personeel en de kosten lijken te exploderen. Juist artsen, als de centrale spelers in dit veld, moeten meedenken én praten over mogelijke oplossingen. In het document Zorg waar de KNMG-federatie voor staat worden een aantal uitgangspunten van goede zorg, uitdagingen voor de toekomst, knelpunten in de huidige zorg en mogelijke oplossingen daarvoor geformuleerd. Op donderdag 19 april licht Arie Nieuwenhuijzen Kruseman deze toekomstvisie toe en kunt u daarover met hem in gesprek.

Programma:
vanaf 19.45 uur
staan de koffie en thee klaar
19 april 2012
20.00 uur
start rondertafelgesprek

22.00 uur
einde

Locatie:
Campanile hotel
De Brand 50
3823 LM Amersfoort

Aanmelden:
U kunt zich opgeven tot uiterlijk 17 april 2012 door een e-mail ([email protected]) te sturen met uw gegevens en BIG-nummer of door het contactformulier op de website in te vullen.

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen