Informatieochtend Tiltechnieken voor Mantelzorgers

Array

Het Servicepunt Vrijwilligerswerk van de gemeente Reimerswaal organiseert in samenwerking met Buurtzorg Yerseke e.o. en Jeremiasse een informatieochtend tiltechnieken voor mantelzorgers op dinsdag 3 april a.s. in het dorpshuis in Kruiningen.

Tijdens de ochtend wordt onder andere stil gestaan bij diverse weetjes waardoor de zorg makkelijker kan verlopen. Verder krijgt u enkele tips voor in de huishouding die voor iedereen handig zijn. Geïllustreerd met hulpmiddelen kijken we samen hoe u de zorg zolang mogelijk kunt volhouden en welke instanties u eventueel hierin kunnen ondersteunen. Natuurlijk gaan we ook wat tiltechnieken oefenen en kunt u zelf met vragen komen.
Aan het einde van de ochtend krijgt u een handig naslagwerk mee om al de besproken informatie thuis op het gemakje nog een keer te bekijken. We besluiten de ochtend met een gezamenlijk lunchbuffet.

Hieronder in het kort het programma:
09.30 uur Inloop dorpshuis Kruiningen met koffie en thee 09.50uur Opening + Verdeling in drie groepen
10.00 uur Start Informatieochtend Tiltechnieken voor Mantelzorgers 12.15 uur Gezamenlijk Afsluiting
12.30 uur Lunchbuffet met de gelegenheid om na te praten over deze ochtend
13.30 uur Einde

Deelname aan de ochtend is gratis. U hoeft niet per se op dit moment zware zorg te leveren, de informatie is voor iedereen interessant die nu of in de toekomst te maken kan krijgen met mantelzorg. Wilt u ook komen naar de informatieochtend Tiltechnieken voor Mantelzorgers geef u dan voor dinsdag 27 maart op bij mevrouw J. Schrijver van het Servicepunt Vrijwilligerswerk Reimerswaal tel.             0113-395 000       of mail [email protected]

bron: Gemeente Reimerswaal

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen