College van B&W Amersfoort naar woonzorgcentrum Nijenstede

Array

In het kader van NL DOET verzorgt het college van B & W op 16 maart a.s. een high tea voor de bewoners van woonzorgcentrum Nijenstede, een van de woonzorgcentra van Beweging 3.0.

Het college reageert hiermee op de uitnodiging van NL DOET om vanuit maatschappelijke betrokkenheid als vrijwilliger een ‘klus’  te klaren op 16 of 17 maart. De high tea voor bewoners Nijenstede is het resultaat van de laatste Matchbeurs, georganiseerd door Matchpoint. Tijdens deze beurs vinden bedrijven en instellingen elkaar voor een activiteit waarbij de ene de andere hulp biedt, een plezier doet of een gunst bewijst.

Als openingshandeling heeft wethouder Gert Boeve een match gesloten met Nijenstede om samen met het college en enkele gemeentemedewerkers de high tea te verzorgen. Burgemeester en wethouders van Amersfoort steken, samen met medewerkers van de gemeente en andere vrijwilligers, als gastvrouw/heer de handen uit de mouwen.

Woonzorgcentrum Nijenstede
Heiligenbergerweg 84
3816 AM Amersfoort

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen