Sportcompressiekousen.nl genomineerd voor beste startende webwinkel

Array

Uitreiking Thuiswinkel Awards 29 maart in Noordwijk
Op 29 maart aanstaande wordt tijdens de Nederlandse Thuiswinkel Awards bekend gemaakt welke site de titel van best startende webwinkel 2012 mag dragen. Sportcompressiekousen.nl is één van de drie genomineerden. Initiatiefnemer Erik Zoomers presenteert op donderdag 15 maart aan de vakjury zijn visie op het ondernemerschap. De vakjury kijkt naar de waarde van de webwinkel en de ondernemerskwaliteiten van alle genomineerden.

Van 1 februari tot en met 2 maart hebben consumenten rapportcijfers gegeven aan hun favoriete webwinkel(s). De vakjury buigt zich de komende twee weken over het verhaal en de motivatie van de drie startende webwinkels. De genomineerden voor Beste Webwinkel (webwinkels die langer dan twee jaar bestaan) zitten in de tweede fase. Tot en met 27 maart kunnen consumenten nog stemmen voor hun favoriet.

Blessurevrij sporten
Blessurevrij sporten in combinatie met compressie. Het is deze motivatie van initiatiefnemer Erik Zoomers die er mede toe heeft geleid dat hij gestart is met de verkoop van compressiekousen op de website. “De kousen worden in samenwerking met verschillende fabrikanten, fysiotherapeuten en podologen steeds verder doorontwikkeld. En niet onbelangrijk: ze zitten lekker, zien er mooi uit en ze werken gewoon goed. Sporters presteren beter en voelen zich fitter bij het dragen van onze compressiekousen. De nominatie is voor mij een bevestiging van mijn overtuiging!”

Uitreiking
Op 29 maart, tijdens de traditionele gala-avond in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, reikt de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards vier vakprijzen uit: Beste Webwinkel, Beste Mobiele Webwinkel, Beste Crossborder Webwinkel en Beste Startende Webwinkel.

bron: MTU Communicatie

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen