Win de Nationale Zorgvernieuwingsprijs

Array

Heb jij een goed idee om ontmoeting in de zorg te stimuleren? Stuur dan jouw idee voor betere zorg en welzijn in en maak kans op de Nationale  Zorgvernieuwingprijs. Je kunt $ 75.000 winnen en tips om je idee uit te werken.

Goed je te ontmoeten
Juist als mensen elkaar ontmoeten, kunnen zij elkaar leren begrijpen,  respecteren en inspireren. Daardoor is het makkelijker om met elkaar problemen  aan te pakken die de gezondheid en het welzijn van mensen beïnvloeden. Elk idee  is welkom. Het kan bijvoorbeeld gaan om de ontmoeting tussen zorgverlener en client. Tussen vrijwilliger en professional. Tussen jong en oud. En tussen  allochtoon en autochtoon. Zolang het maar een nieuw idee is en het bijdraagt  aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

Tot 18 april kun je jouw idee insturen voor de Nationale Zorgvernieuwingsprijs 2012 van ZonMw en VSBfonds. Met de prijs willen zij goede ideeen voor betere zorg en welzijn een kans bieden. Vaak blijven die op de plank liggen vanwege gebrek aan tijd, geld en deskundigheid. De Nationale Zorgvernieuwingsprijs doet daar wat aan met geld, advies en contacten.

bron: V&VN

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen