Vijf jaar V&VN Medium Care Verpleegkundigen

Array

‘Medium Care, al 5 jaar een begrip!’ was de titel van de jubileumeditie van het  Landelijk Medium Care Symposium, op maandag 19 maart in Amsterdam. Net als de  eerste keer, vijf jaar geleden, opende V&VN-voorzitter Marian Kaljouw het  symposium.

In 2007 nam een aantal verpleegkundigen ter plekke het besluit om V&VN Medium Care Verpleegkundigen op te richten. Ook dit lustrum werd op het symposium  natuurlijk gevierd.
Marian Kaljouw benadrukte in haar opening het belang van de landelijke  beroepsvereniging, voor een groep verpleegkundigen in een vakgebied wat zich  nog snel ontwikkelt als de Medium Care.

Het symposium wordt jaarlijks georganiseerd door de Vereniging Medium Care Symposium in samenwerking met V&VN Medium Care Verpleegkundigen. Ieder jaar komen ruim 300 Medium Care verpleegkundigen uit alle windstreken er bij elkaar om actuele kennis te delen en de mogelijkheid tot netwerken met hun vakgenoten te benutten.

V&VN Medium Care Verpleegkundigen

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen