Gratis lunchconcert in kapel VUmc

Array

Willem Brons (1937) is een van de toppianisten van Nederland. In 1969 debuteerde Willem Brons in het Concertgebouw in Amsterdam. Sedertdien treedt hij hier regelmatig op als solist naast zijn concerten in onder andere Parijs, Londen, Rome, Praag, Berlijn en Tokio.

Willem Brons was jarenlang docent aan het Sweelinck conservatorium, is dat nu bij het Conservatorium van Amsterdam en is tevens lector aan buitenlandse conservatoria.

Op Witte Donderdag 5 april aanstaande van 12.15-12.55 uur zal Willem Brons de Zeven Kruiswoorden in de door Joseph Haydn geautoriseerde pianoversie ten gehore brengen in de Kapel van het VU medisch centrum.
Twaalf jaar geleden is dit onbekende werk van Joseph Haydn opnieuw in druk verschenen en sedertdien regelmatig door Willem Brons uitgevoerd met name in de Lijdensweek. Willem Brons ziet het als een eer om dit werk in ons ziekenhuis uit te voeren. Daarom doet hij dit van harte en wil tijdens het concert geen applaus.

Datum : 5 april 2012
Tijd :      12:15 tot 12:55
Locatie : Kapel VUmc, begane grond Kliniek, nabij Amstelzaal

Website : www.vumc.nl/afdelingen/PGV/

Bijzonderheden : Inloop, met broodjes voor de eerste twintig gasten, vanaf 12.00 uur. Het volgend lunchconcert vindt plaats op donderdag 10 mei 2012.

downloads
* Lunchconcert Willem Brons kapel VUmc 5 april 2012 (PDF bestand – 133. kilobytes}

bron: VUMC

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen