Burgemeesters voetballen voor goed doel

Array
Dit is een origineel bericht van Leprastichting

Zondag 15 april speelt het Nederlands Burgemeesterselftal (NBE) om 11.30 uur op het sportcomplex van sv Kampong, Laan van Maarschalkerweerd 14 in Utrecht een voetbalwedstrijd tegen een team van de Leprastichting. Na afloop van deze wedstrijd zal de directeur Patrick Joossen van Bouwfonds Ontwikkeling, een cheque overhandigen aan het goede doel.

Het burgemeesterselftal, dat officieel staat ingeschreven bij de KNVB, speelt circa acht wedstrijden per jaar ten bate van de Leprastichting. In de ruim drieentwintig jaar van zijn bestaan is nu ruim 425.000 Euro bijeengebracht.

Voor het burgemeesterselftal treden zondag aan (onder voorbehoud) o.a. A.A.M.M. Heijmans (Weert), A.A.M. Jacobs (Helmond), J.A. v.d. Laan (Noordenveld), C.H.J. Lamers (Houten), H.A. van der Meer (Oost Flakee), V. Molkenboer (Leerdam), A.G.J.M. Rombouts (Den Bosch), (J.B. Waaijer (Zoetermeer)aan. De burgemeesters worden gecoached door de heer J.A. Leegwater (oud-burgemeester Scheemda).

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen