Sense Noord Nederland start spreekuren in Veendam — GGD Groningen

Array

Sense Noord Nederland start met seksualiteitsspreekuren in Veendam. De spreekuren zijn tweewekelijks op het GGD kantoor aan het Jan Salwaplein. De spreekuren zijn bedoeld voor jongeren en volwassenen voor wie het niet mogelijk is om naar de huisarts te gaan. Zij kunnen op het spreekuur in Veendam terecht voor een anonieme soa-test en voor vragen en problemen op het gebied van seksualiteit.

Bereikbaarheid Oost-Groningen
Op vrijdag 13 april start Sense Noord Nederland met een seksualiteitsspreekuur in Veendam. De spreekuren van Sense Noord Nederland zijn, tot voor kort, alleen in de stad Groningen gehouden. Weinig mensen uit Oost-Groningen hebben deze spreekuren bezocht. Sense Noord Nederland vermoedt dat de afstand tot de stad hierbij een rol speelt. Dit geldt met name voor jongeren. Met de start van het spreekuur in Veendam, hoopt Sense Noord Nederland in Oost Groningen beter bereikbaar te zijn voor jongeren, maar ook voor volwassenen.

Afspraak maken
Een afspraak maken voor het spreekuur in Veendam? Bel met Sense Noord Nederland via het telefoonnummer,             0900-736 73 66      !

bron: GGD

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen