Professor Hofman van Erasmus MC is hot

Array

Prof. Albert Hofman, hoofd van de afdeling Epidemiologie, is bestempeld tot een van de vijftien Hottest Researchers ter wereld.

Meest invloedrijk
Hofman bezet de zevende plaats in de lijst van Thomson Reuters jaarlijkse ranglijst van de meest invloedrijke wetenschappelijke onderzoekers en onderzoeken.

Artikelen
De epidemioloog is al jarenlang de meest geciteerde onderzoeker van Nederland. Zijn artikelen betreffen studies over onder andere verhoogde bloeddruk, diabetes en Alzheimer.

Sterke positie
“Dit is een indrukwekkende lijst met onderzoekers en ik ben vereerd dat ik daarbij sta”, zegt Hofman. “Het toont de sterke internationale positie van het Erasmus MC in het medisch onderzoek. Ik zie dit als een gezamenlijke eer voor mij en mijn Erasmus MC-collega’s.”

Bron: Erasmus MC

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen