Welke zorgverlener verdient bloemen van Zorgportaal Rijnmond?

0
189

Inwoners van de regio Rijnmond die bijzonder tevreden zijn over hun huisarts, fysiotherapeut, verpleegkundige of andere zorgverlener kunnen hem of haar laten belonen met een bos bloemen. Het Zorgportaal Rijnmond start deze maand de actie ‘Mijn zorgverlener verdient een bloemetje’. Elke maand krijgt een genomineerde, die voor een patient van grote waarde is (geweest), een bos bloemen.

Steuntje in de rug
In het nieuws gaat het vaak over de kosten van de zorg en over wat er misgaat. Zorgportaal Rijnmond wil de vele hardwerkende zorgverleners die goed werk leveren met deze actie een steuntje in de rug geven. Dus mensen die erg tevreden zijn over een operatie, de jarenlange steun van hun huisarts of de zorg voor hun moeder in het verpleeghuis, kunnen hun zorgverlener opgeven.

Meedoen
Inwoners van de regio Rijnmond die hun zorgverlener willen bedanken, kunnen een e-mail sturen naar redactie@zorgportaalrijnmond.nl. Hierin vermelden zij de naam van hun zorgverlener, de instelling of organisatie waar hij of zij werkt en uiteraard hun motivatie. Deelnemers kunnen ook de naam en hun motivatie op Twitter plaatsen met #zprbloemetje. Nominaties uit alle sectoren van de zorg zijn welkom. Op 1 juni staat op de website van Zorgportaal Rijnmond welke zorgverlener als eerste een bos bloemen ontvangt en waarom.

Over Zorgportaal Rijnmond
Zorgportaal Rijnmond is een beveiligde website waar burgers en zorgprofessionals veilig gegevens kunnen uitwisselen en betrouwbare informatie vinden over zorg en welzijn. Daarmee draagt Zorgportaal Rijnmond bij aan toegankelijke en efficiente zorg- en hulpverlening. Het consortium dat zich inzet om Zorgportaal Rijnmond succesvol uit te voeren bestaat onder andere uit het Erasmus Medisch Centrum, Sint Franciscus Gasthuis en Zorgimpuls. Zorgportaal Rijnmond is in september 2009 van start gegaan met subsidie van de gemeente Rotterdam en het ministerie van Economische Zaken.
www.zorgportaalrijnmond.nl