Succesvolle TNO Lifesciences Bedrijvendag

Array

Op dinsdag 17 april organiseerde TNO voor de eerste keer de TNO Life Sciences Bedrijvendag. Tijdens deze dag konden MKB bedrijven kennis maken met de toenemende rol van TNO in de Life Science. De dag stond in het teken van de samenwerking tussen de Life Sciences industrie in Nederland en TNO, en het tonen van innovatieve oplossingen in drug development.

De belangstelling voor deze Lifescience Bedrijven dag was groot. Meer dan 100 deelnemers van biotech- en pharma bedrijven, service providers, overheid, universiteit en (financiele) instellingen waren aanwezig. Zij konden luisteren naar diverse presentaties van TNO experts over oplossingen in drug development die TNO haar klanten te bieden heeft. Er werd gesproken over de verschillende vormen van samenwerking en de deelnemers werden actief uitgenodigd om te onderzoeken wat samenwerken met TNO voor hen kan betekenen. Naast de TNO-presentaties vertelden ook twee klanten hun ervaringen over de samenwerking met TNO. Er werd volop van de gelegenheid gebruik gemaakt om te netwerken.

Positieve reacties
TNO heeft veel positieve reacties van de deelnemers gekregen. Enkele quotes: “…ondanks dat we al zoveel jaren samenwerken had ik geen idee dat TNO zo breed onderlegd is.”; “…ongelooflijk dat jullie op zo’n breed gebied, zo veel expertise te bieden hebben.”; “…als grote bedrijven geen problemen hebben met co-financieringsregels en IP, dan moeten wij daar toch ook gebruik van kunnen maken?” De dag was voor TNO een mooie gelegenheid om TNO in de volle breedte neer te zetten binnen Life Sciences. De deelnemers hebben kunnen ervaren, dat TNO ook voor de Nederlandse bedrijven een strategische partner in innovatieve oplossingen in drug development kan zijn.

Bron: TNO

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen