Dag van de Bouw in Erasmus MC

Array

Bouwterrein op 2 juni open voor publiek, traploopwedstrijd in nieuwe toren
Op zaterdag 2 juni, de landelijke Dag van de Bouw, stelt de Bouwcombinatie Nieuwbouw Erasmus MC het bouwterrein van de nieuwbouw open voor publiek. Iedereen is die dag welkom om een kijkje te nemen achter de schermen. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud, waaronder een traploopwedstrijd in de nieuwe toren.

Omwonenden, passanten, familie en vrienden van de bouwers en van de medewerkers of mensen die gewoon interesse hebben in de bouw, zijn van harte welkom bij het nieuwbouwproject Erasmus MC op 2 juni tussen 10.00 en 16.00 uur. Voor jong en oud worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er een gemarkeerde wandelroute langs bezienswaardigheden, zijn er algemene presentaties en films over de nieuwbouw en worden er diverse spelletjes georganiseerd.

Er is ook ruimte voor een sportieve uitdaging, namelijk een traploopwedstrijd in de nieuwe hoge toren. Voor volwassenen ligt de finish op de 29ste verdieping, voor kinderen tot 13 jaar op de achtste verdieping. Deelname kost € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot en met 12 jaar. De opbrengst komt ten goede aan het Erasmus MC Vriendenfonds. Inschrijven kan via [email protected] of op 2 juni op de locatie. De volwassenen starten om 11.30 uur. De tijd wordt gemeten, zodat deelnemers kunnen zien hoe lang zij over de klim hebben gedaan. De snelste man en vrouw ontvangen een waardebon van Height Specialists voor een keer abseilen van de Euromast. Ongeveer een kwartier later starten de kinderen. Voor alle kinderen ligt een kleine verrassing klaar. De snelste jongen en het snelste meisje mogen met een graafmachine aan de slag op de bouwlocatie.

Locatie: Zimmermanweg, Rotterdam (advies: kom met het openbaar vervoer of parkeer in de Museumpark Parkeergarage)
Openingstijden: 10.00 – 16.00 uur, aanmelden niet nodig. Aanvullende informatie: www.erasmusmc.nl/nieuwbouw

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen