Doorstart Thuiszorg Gooizorg door overname Nova Zorgbemiddeling

Array

Dit is een origineel bericht van Nova Thuiszorg BV
Per 21 mei 2012 heeft Nova Zorgbemiddeling uit Almere het op 15 mei jl. failliet verklaarde Thuiszorg Gooizorg BV uit Hilversum overgenomen. Thuiszorg Gooizorg kent een goede reputatie als het gaat om kwaliteit, continuïteit en persoonlijke professionaliteit van dienstverlening op het gebied van verpleging, persoonlijke verzorging, begeleiding of huishoudelijke verzorging, maar heeft haar taken moeten neerleggen. De werkzaamheden worden nu gecontinueerd onder de nieuwe naam Nova Thuiszorg BV.

De ervaren, betrokken en gekwalificeerde medewerkers blijven de bedrijfsactiviteiten voortzetten vanuit het huidige kantoorpand in Hilversum. Met dezelfde medewerkers en de vertrouwde telefoonnummers blijven de huidige clienten voorzien van goede zorg aan huis. Ook onder de nieuwe naam staat een langdurige en persoonlijke relatie tussen de vaste medewerker en de client centraal. Dankzij de samenwerking met Nova Zorgbemiddeling heeft Nova Thuiszorg de mogelijkheid nog meer clienten in de regio te bedienen.
Bron: ANP Perssupport

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen