Peep Boelrijk nieuwe HR manager Mauritsklinieken

Array

Dit is een origineel bericht van Mauritsklinieken
De Mauritsklinieken, de grootste polikliniek dermatologie van Nederland, hebben een nieuwe HR manager. Peep Boelrijk startte onlangs als nieuwe HR manager bij de Mauritsklinieken.

Peep Boelrijk werkte een groot deel van zijn carrière bij Samsung. Na zijn tijd bij Samsung werkte Peep als HR manager voor diverse opdrachtgevers als Oxfam Novib en Vereniging Eigen Huis.

Over de Mauritsklinieken
Met vijf vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Nijmegen zijn de Mauritsklinieken de grootste polikliniek dermatologie van Nederland. Net als in de reguliere ziekenhuizen wordt binnen de Mauritsklinieken de dermatologie over de volle breedte aangeboden, zowel poliklinisch als in dagbehandeling. Naast de algemene dermatologie richten de Mauritsklinieken zich op de behandeling van huidkanker, allergieen, huidafwijkingen en spataderen.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen