Medicalfacts voldoet aan de EU cookie wet, vandaar die pop-up

0
221

MedicalFacts voldoet als een van de eerste medische site aan aan de cookiewet, die sinds 5 juni van kracht is. Sinds dinsdag 5 juni hebben sites de verplichting om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.  Daarom kreeg u vandaag ook inees doe pop-up (sorry het is wettelijk verlicht) die aan u, bezoeker van MedicalFacts expliciete toestemming vroek voor gebruik van cookies. Ook moet er duidelijke informatie worden verstrekt wat voor soort cookies waarom nodig zijn.We werken er aan om de transparantie en keuzevrijheid die we onze gebruikers bieden te verbeteren in het licht van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van regelgeving en informatievoorziening rond cookies,” aldus Google in een verklaring. In de disclaimer staat meer informatie over cookies.