Bouw hotel Udens Duyn**** te Uden feestelijk afgetrapt

Array

Op woensdag 20 juni werd de bouw van hotel Udens Duyn in Uden onder grote belangstelling feestelijk afgetrapt door vier bestuurders van de betrokken instellingen. Manon Velde – Katgert (ziekenhuis Bernhoven), Henk van de Werfhorst (BrabantZorg), Jan Verbaal (Tolbrug) en Harrie Windmüller (BrabantWonen) plaatsten als symbool van de start samen een prefab-wand. Tevens werd het logo van het hotel onthuld.

Het viersterrenhotel wordt naast het nieuwe ziekenhuis Bernhoven in Uden gebouwd in natuurgebied de Maashorst.  Het hotel, dat in ieder geval 55 kamers zal tellen is vanaf oktober 2013 geopende. Gasten kunnen hier actief herstellen en genieten van veel persoonlijke aandacht en Brabantse luxe. Herstel à la carte, voor patienten die bijna naar huis mogen en mensen die aan het revalideren zijn.

Tolbrug, het regionale expertisecentrum in Noordoost Brabant en de Bommelerwaard biedt in hotel Udens Duyn specialistische revalidatie voor mensen met lichamelijke en/of cognitieve beperkingen. Udens Duyn is een initiatief van BrabantWonen, BrabantZorg en ziekenhuis Bernhoven. Kijk voor meer informatie op  www.hoteludensduyn.nl

bron: Bernhoven

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen