De Grote Verwendag 2012 vol met leuke activiteiten

Array
Dit is een origineel bericht van Humanitas Onder Dak Groep, bedrijfsbureau

Studenten en een docent van Saxion Hogescholen Enschede hebben het initiatief genomen om in samenwerking met Humanitas Onder Dak dit jaar de Grote Verwendag te organiseren. De jaarlijkse Grote Verwendag is bedoeld om dak- en thuisloze mensen uit Enschede een feestelijke en ontspannende dag te bezorgen. Clienten en bezoekers van Humanitas Onder Dak, het Leger des Heils en Tactus Verslavingszorg zijn hiervoor uitgenodigd.

De Grote Verwendag wordt gehouden op 5 juli a.s. van 10:00 uur -17:00 uur bij Humanitas Onder Dak, locatie Enschede, Oldenzaalsestraat 18.

De Grote Verwendag barst weer van de leuke activiteiten. Er is een kledingbeurs met kleding van Dress for Succes Enschede, een kapper en pedicure, een zingevingscoach en een workshop didgeridoo spelen. Bovendien is er een fantastische lunch en als afsluiting een warm buffet. Twee Saxion-studenten zorgen voor de muzikale omlijsting. Radar Elixer stelt partytenten beschikbaar, Saxion en de gemeente Enschede ondersteunen deze dag met een financiele bijdrage en daarnaast zijn er diverse sponsoren: de Sligro, Texaco Boulevard en Punto Pasta.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen