29-08-12 Het Grote Zorgdebat tijd 15:00 tot 18:00 locatie Congrescen..

Array

Nederland prijst zich gelukkig met een goed zorgstelsel. De vraag is of we dit hoge niveau van zorg kunnen behouden. Tijdens Het Grote Zorgdebat, op 29 augustus worden politici voor scherpe keuzes gesteld. Hoe houden we dezelfde kwaliteit voor meer patienten in stand, met minder geld?

Tweede Kamerkandidaten van de VVD, PvdA, PVV, CDA, SP, D66, GroenLinks en de ChristenUnie zullen tijdens dit verkiezingsdebat met elkaar in discussie gaan over de toekomst van de zorg.

Wanneer en waar?
Woensdag 29 augustus 2012 van 15.00 tot 18.00 uur in congrescentrum NBC, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein (www.n-b-c.nl)

Voor wie?
Het Grote Zorgdebat is voor iedereen vrij toegankelijk die zich betrokken voelt bij de gezondheidszorg in Nederland. Met name de bij de betrokken organisaties aangesloten professionals worden uitgenodigd het debat bij te wonen.

Aanmelden
U kunt zich kosteloos online aanmelden via het inschrijfformulier. Na het invullen van het formulier ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw deelname.

Informatie
Heeft u vragen over het debat? Neem dan contact op met KNMG Congresbureau via [email protected] of bel             (030) 282 32 03      .

Programma
15:00 Ontvangst en registratie
16:00 Start verkiezingsdebat o.l.v. Roderik van Grieken van het Nederlands Debat Instituut
18:00 Einde verkiezingsdebat
18:00 Netwerkborrel
19:00 Einde bijeenkomst

Het Grote Zorgdebat wordt georganiseerd door:
SGF GGZ Nederland VGN GGD Nederland NFU NVZ CG Raad Zorgverzekeraars KNMP NPCF V&VN Actiz LHV Orde KNMG

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen