Werk jij in het aantrekkelijkste ziekenhuis?

“Werk jij in het meest aantrekkelijke ziekenhuis om bij te werken? En wil je dat graag bekroond zien met de belangrijkste ziekenhuisprijs van het jaar? Meld je ziekenhuis dan nu aan bij de Nationale Zorg Jaarprijs 2012”, aldus V&VN-voorzitter Henk Bakker, die vakjuryvoorzitter is voor de prijs  “Het meest aantrekkelijke ziekenhuis om bij te werken”.

Henk Bakker: “Deze prijs biedt ziekenhuizen de kans om zich positief te labelen en zich daarmee aantrekkelijk te maken voor werkers in de zorg. Hoe meer aanmeldingen, hoe groter de kans dat jullie hem winnen: Je kunt jouw ziekenhuis tot 17 augustus aanmelden. De Nationale Zorg Jaarprijs 2012  voor Het meest aantrekkelijke ziekenhuis om bij te werken wordt 20 september uitgereikt op het Nationale Zorg Jaarprijs Gala.