Vanderlyde bokst met bezoekers Ambition Zone

Array

Arnold Vanderlyde moest gisteren opboksen tegen twee tegenstanders in de Ambition Zone in het Holland Heineken House in Londen. Terwijl zijn zoon Sebastiaan van 8 jaar zijn bokskunsten vertoonde, werd de Olympische sportkennis van bezoekers op de proef gesteld. Raymond van Kerkvoorden (43 jaar) bleek de snelste en had de meeste sportkennis. Hij won hiermee een boksclinic van Arnold.

Sinds de opening van de Ambition Zone ruim een week geleden hebben bijna 400 mensen de boksquiz gespeeld. Bezoekers worden bovendien uitgedaagd hun ambitie uit te spreken. Arnold Vanderlyde: “Na mijn sportcarrière heb ik de knop omgezet. Zelfvertrouwen en passie zijn de elementaire dingen in mijn leven, mijn ambitie. En zorgen voor mijn gezin speelt daarin de belangrijkste rol.”

Bezoekers van de Ambition Zone worden uitgedaagd niet alleen over hun gezondheid na te denken, maar er ook actief iets aan te doen. DSM, Unilever en Zilveren Kruis stellen in hun speciaal ontwikkelde Ambition Zone vitaliteit en ambitie centraal. Als partners van NOC*NSF laten DSM, Unilever en Zilveren Kruis iedereen zien en beleven dat je met kleine ambities structureel je leefstijl en gezondheid kan verbeteren.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen