Stichting Steun Emma genomineerd voor Goede Doelen Prijs

Array

Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC is genomineerd voor de ANBO Max Goede Doelen Prijs 2012. Wilt u Stichting Steun Emma helpen om de Goede Doelen Prijs te winnen? Breng dan nu uw stem uit! Stemmen kan tot 14 oktober 2012.

Stichting Steun Emma heeft als doel fondsen te werven voor het Emma Kinderziekenhuis AMC. Fondsen die de ontwikkeling van de zorg ook op lange termijn moeten garanderen en die innovatieve behandelingen mogelijk maken.

Fondsen worden besteed aan zorg, wetenschappelijk onderzoek (gericht op het verbeteren van de behandeling en begeleiding van zieke kinderen), onderwijs en het verbeteren van de (psychosociale) omstandigheden waarin kinderen en hun ouders in het ziekenhuis verkeren.

Wilt u het Emma Kinderziekenhuis steunen met een donatie of een actie? Kijk hier hoe u de kinderen van het Emma kunt helpen!

Stichting Steun Emma werft onder andere fondsen voor de Metamorfose, de verbouwing van het Emma Kinderziekenhuis. De nieuwe Zuigelingenafdeling  is sinds 2010 in gebruik.

bron: AMC

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen