Eerste landelijke saunadag voor borstkankerpatiënten

Array

Speciaal voor vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad, organiseert Nazorgcentrum IntermeZZo de allereerste landelijke saunadag op zondag 23 september in Sauna Swoll te Zwolle.

Voor vrouwen is het na een borstamputatie of een besparende ingreep niet altijd vanzelfsprekend om weer de sauna in te stappen. Corine den Hollander, coördinator van Nazorgcentrum Intermezzo, signaleerde dit en heeft samen met Sauna Swoll een dag georganiseerd, waar vrouwen met of na borstkanker in de watten worden gelegd, eventueel samen met een vrouwelijke introducé.  Corine den Hollander: ‘Het wordt een echte verwendag met een schoonheidspecialiste, massages en Thai Chi in de tuinen. Hopelijk werkt zo’n speciale dag drempelverlagend en gaan deze vrouwen later ook weer zelf naar de sauna. Daarnaast is deze dag ook bedoeld  om lotgenoten te ontmoeten.’

Sauna Swoll is 23 september van 11.00 tot 21.00 uur geopend. Tegen het speciaal voor deze dag gereduceerd tarief van 17,50 euro krijgen de deelneemsters ook nog een lunch en een welkomstdrankje.
Eventueel regelt IntermeZZo samen met serviceclub Zonta Zwolle vervoer vanaf het NS-station Zwolle naar Sauna Swoll.

Aanmelden
Ken of ben je iemand die zin heeft in deze leuke dag, meld je dan aan via de website van Sauna Swoll. [email protected]

Nog meer informatie? Neem contact op met IntermeZZo.
[email protected]
www.intermezzo-zwolle.nl
tel. 038-4246088

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen