Buikpijn? Kom naar de PDS-Infodag

Array

Buikpijn? Ontlastingsproblemen?
Spastische of prikkelbare darm?
Kom naar de PDS-Infodag!

Op zaterdag 3 november houdt de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging (PDSB) de landelijke PDS-Infodag. De informatiedag vindt plaats van 13:30 tot 17:30 uur in Meeting Center Regardz Eenhoorn te Amersfoort. Mensen met Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) of onduidelijke darmklachten, familieleden, vrienden en alle anderen die meer over PDS willen weten zijn van harte welkom.

De middag start met een inlooplunch, gelegenheid om de informatie­markt te bezoeken en uiteraard kennis te maken of bij te praten met lotgenoten.

Vervolgens worden er drie interessante lezingen gehouden:

  • Wat kan de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging voor u betekenen? (voorzitter Theo Spaan)
  • Darm-EHBO, eet je darmen gezond! (dietiste Marieke Lebbink)
  • Druk, druk, druk! Invloed van Stress op PDS (coach/trainer Anne-Marie Frisque)

Na de tweede lezing is er een koffie/thee-pauze met gelegenheid tot lotgenotencontact en bezoek aan de informatiemarkt. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel op de informatiemarkt.

Word PDSB-lid en betaal pas in 2013
Voor mensen met PDS-klachten die nog geen PDSB-lid zijn hebben we op de PDS-Infodag een speciale aanbieding: als u lid wordt krijgt u het decembernummer van het ledenblad Prikkels gratis en hoeft u pas in 2013 contributie (25 euro) te betalen.

Inschrijven via www.PDSB.nl

Het complete programma van de PDS-Infodag en de mogelijkheid om u in te schrijven vindt u op www.PDSB.nl/infodag of www.PDSB.nl/PDSdag. U kunt ook mailen naar [email protected] of bellen naar 088-7374646.

De kosten zijn voor leden € 7,50 p.p.; voor niet-leden € 15,00 p.p.

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen