Open dag Oogziekenhuis en Lasercentrum

Array

Als u altijd al wilt weten hoe ooglaseren precies werkt of hoe een oogziekenhuis er uitziet, dan is een bezoek aan de open dag van Oogziekenhuis Zonnestraal op zaterdag 6 oktober zeker aan te raden.

U kunt een kijkje nemen in de polikliniek en het operatiecomplex waar u vragen kunt stellen aan de medisch specialisten. Daarnaast staan de spreekkamers open waar medewerkers u kunnen informeren over oogaandoeningen als staar, glaucoom en maculadegeneratie. Tevens zal er uitgebreid ingegaan worden op brilvervangende chirurgie. Ook zijn er verschillende informatiestands aanwezig en worden er lezingen gegeven over hoe om te gaan met zichtbeperkingen. U bent van 11:00 tot 15:00 uur van harte welkom aan de Ruimtevaart 50 in Amersfoort om te zien wat oogheelkunde inhoudt.

bron: OZZ

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen