Samenwerking e-learning NCOI en TCG

Array

NCOI Opleidingsgroep, de grootste bedrijfsopleider van Nederland, gaat haar MBO- en HBO-opleidingsaanbod uitbreiden in samenwerking met The Competence Group (TCG), marktleider in e-learning voor de zorg. De samenwerking betreft het toevoegen van meer dan 50 e-learningmodules aan de NCOI-opleidingen voor verpleegkundigen en verzorgenden. De modules komen beschikbaar via het digitale platform e-Connect van NCOI en het opleidingsportaal TCG Academy van TCG.

Noodzaak innovatief opleiden
“Werkgevers willen een kwaliteits- en efficiencyslag maken. Zij concentreren zich steeds meer op hun strategische leer- en opleidingsbeleid”, vertelt Mireille Boonstra-Kints van TCG. “Daarnaast geven HRM-managers aan dat het behoud en de doorstroom van medewerkers binnen het functiebouwwerk dringend aandacht nodig heeft.

Dit vraagt om innovatieve manieren van opleiden, zoals combineren van de praktijkgerichte NCOI-opleidingen met de hoogwaardige e-learningmodules van ons landelijke Zorg Leren Netwerk.” Celia Tuijnman, NCOI: “Dit is een manier om VVT-medewerkers sneller, voordeliger en flexibeler op te leiden naar erkende diploma’s. Medewerkers hebben 24 uur per dag toegang tot de e-learningtrainingen en starten met aantoonbare voorkennis aan de praktijkbijeenkomsten.”

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen