Open Dag van Zorg en Welzijn 2013

Array

Dit jaar wordt voor het eerst de landelijke `Week van Zorg en Welzijn’ georganiseerd. Deze week van 11 t/m 15 maart wordt op zaterdag 16 maart afgesloten met de welbekende Open Dag van Zorg en Welzijn.

afbeelding
Met deze uitbreiding zijn er nog meer mogelijkheden om jong en oud kennis te laten maken met zorg en welzijn en een kijkje achter de schermen te geven van het ziekenhuis, de thuiszorg, de ouderenzorg, de geestelijke gezondheidszorg, de gehandicaptenzorg en welzijnsorganisaties. De landelijke promotie hiervan wordt verzorgd door RegioPlus. Regionaal pakt SIGRA dit op.

Week en/of Dag van Zorg en Welzijn?
U kiest zelf wanneer en hoe u uw deuren open stelt voor publiek. Misschien wilt u bijvoorbeeld wel een schoolklas in uw organisatie ontvangen. Of u wilt zelf voorlichting geven op een school in uw werkgebied. Dan kan dit in de week van Zorg en Welzijn.

Organisatie
SIGRA zal komend jaar weer zorgen voor de promotie en communicatie rondom de Week en Open Dag van Zorg en Welzijn. Dit doen wij via de pas vernieuwde website www.werkindezorg.nl. Wilt u uw organisatie ook aanmelden, schrijf u dan in middels het inschrijfformulier.

Documenten voor deelnemers
Download het handboek met handige tips en handvaten voor het succesvol opzetten van activiteiten voor de Week en Open Dag van Zorg en Welzijn. Promoot de open dag ook op uw website en in uw handtekening. Donwnload hier de logo’s voor de Week en Open Dag van Zorg en Welzijn 2013.

Contactpersoon: Waheeda Abdoelrahman van SIGRA.

bron: Sigra

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen