VitrasCMD-medewerkers doen mee aan NLdoet

Array

vitras-cmd1‘Als zorgprofessional kunnen we nu iets extra’s doen voor onze cliënten.’
Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. VitrasCMD-medewerkers steken op drie locaties de handen uit de mouwen.

 De maatschappelijk werkers van VitrasCMD gaan in Houten sociaal-cultureel centrum De Meerkoet opknappen en schoonmaken.

  • Enkele wijkverpleegkundigen gaan in Veenendaal de slaapkamer waar één van onze cliënten 24 uur per dag doorbrengt, schoonmaken en opknappen. Onder regie van de cliënt wordt het plafond gewit en de wanden geverfd. De zorgmomenten gaan ook gewoon door ;-). Wijkverpleegkundige Hetty van de Berg: ‘Als zorgprofessional kunnen we nu iets extra’s doen voor onze cliënten.’
  • Diverse medewerkers gaan het terras en de keuken van Het Ontmoetingscentrum Zeist (dagactiviteit voor ouderen) opknappen.

 

 

VitrasCMD leeft, denkt en werkt mee

VitrasCMD biedt al ruim 50 jaar zorg-, hulp- en dienstverlening. In de vorm van verzorging en verpleging thuis, aanvullende gemaksdiensten en cursussen, consultatiebureau, hulpmiddelen als bedden, rolstoelen, krukken en klossen. Ondersteuning bij sociale, psychische of financiële problemen is mogelijk via maatschappelijk werk en thuisbegeleiding. VitrasCMD – in bezit van het kwaliteitskeurmerk HKZ – blijft werken aan de verbetering van de hulp aan haar cliënten. Zo heeft VitrasCMD deelgenomen aan het ontwikkelprogramma In voor Zorg! Verder is VitrasCMD kernpartner in het Centrum voor Jeugd en Gezin en neemt zij deel aan het innovatieve programma Sociaal Werk in de Wijk.

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen