Bezoek ministerie van Economische Zaken en gemeente Apeldoorn

Array

Een delegatie van het Ministerie van Economische Zaken en de gemeente Apeldoorn bezoekt op donderdag 21 maart van 13:45-15:00 uur annatommie -centra voor orthopedie, MRI en fysiotherapie- te Apeldoorn. De onderscheidende manier van het verlenen van zorg op het gebied van orthopedie en beweging en de invloed van annatommie op de regio zullen tijdens het bezoek centraal staan.

De keuze voor een bedrijfsbezoek aan annatommie is ondermeer gemaakt vanwege ons innovatieve karakter, de meerwaarde op het gebied van gezondheidswinst voor de inwoners in de regio Apeldoorn en het zijn van een steeds prominentere werkgever. annatommie is sinds anderhalf jaar actief bezig zich in de regio te profileren en denkt in actief mee over alle veranderingen binnen de zorg en arbeidsmarkt.

annatommie biedt op al haar vestigingen een snelle, integrale, persoonlijke en adequate diagnose en behandeling. Binnen 5 dagen kan een patiënt bij ons terecht. Het is mogelijk om 24 uur per dag (online) een afspraak maken. We proberen zo conservatief mogelijk te handelen, maar kunnen wanneer nodig ook alle operatieve behandelingen op orthopedisch gebied aanbieden. Onze medewerkers onderscheiden zich in het hebben van hoge kwalitatieve expertise(s). Doordat we naast de reguliere orthopedie overal eigen MRI, röntgen, echo, sportgeneeskunde en fysiotherapie in huis hebben, vindt de patiënt de complete zorg efficiënt en dichtbij onder één dak.

annatommie startte in 2011 samen met orthopedisch chirurg Hans Frejlach een centrum in Apeldoorn. Met een team fysiotherapie, diagnostiek en een adequate staf ontwikkelt zich een volwaardig centrum, waar het team orthopedie een patiënt met verwijzing van een huisarts snel, kundig en op maat kan helpen. Ook kan iedereen op eigen initiatief zich bij de fysiotherapeut laten behandelen of aanmelden voor een specifiek medisch fitness programma om klachten of blessures te voorkomen. Zo groeit annatommie met een vernieuwende aanpak, aantrekkelijke werkgever en een betrouwbare partner in de regio en in de zorg.

Voor meer informatie: www.annatommie.nl of bezoek onze vestiging aan de Steenbokstraat 33 (Apeldoorn-noord), 055 767 60 10.

Afdeling Klant En Markt

annatommie- centra voor orthopedie, MRI en fysiotherapie

Recente artikelen