Poliklinische apotheek OLVG geopend

Array

Sinds deze week is de nieuwe poliklinische apotheek van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) geopend. De moderne apotheek in de Lichtstraat van locatie Oosterpark is een openbare apotheek voor poliklinische patiënten en patiënten die uit het ziekenhuis ontslagen worden. Ook bezoekers, medewerkers en buurtbewoners zijn van harte welkom.

De feestelijke, officiële opening van de moderne apotheek in de Lichtstraat van locatie Oosterpark is gepland op maandag 15 april.

ApotheekRuim assortiment
De poliklinische apotheek verstrekt vooral geneesmiddelen op basis van een recept. Er zijn ook hulp- en verbandmiddelen te koop en zelfzorgmiddelen zoals pijnstillers en zalven en huidverzorgingsproducten. De apotheek is op werkdagen open van 8.00 tot 18.00 uur en op dinsdag tot 20.00 uur.

Kom ook eens langs
Inschrijven in de apotheek is niet nodig. Houd er wel rekening mee dat het voor patiënten die niet zijn ingeschreven iets meer tijd kan kosten om de medicijnen te verstrekken vanwege de controle van het medicatieoverzicht. Kijk op www.olvg.nl/apotheek of bezoek de nieuwe apotheek in de Lichtstraat.

bron: Onze Lieve Vrouwe Gasthuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen