Al meer dan een mijoen euro bijeengebracht voor Het Prinses Máxima Centrum

Array

Kinderen met kanker de beste zorg geven en top onderzoek realiseren, zodat er nog meer kinderen genezen.Nu geneest van 75% van de kinderen, en met de bouw van het Prinses Máxima Centrum kan dit 95% worden. Een prachtig doel wat wij graag steunen. En inmiddels is er al meer dan 1 miljoen euro opgehaald. Maar voor de bouw van het centrum is heel veel geld nodig. Doe mee, een steentje kost maar 5 euro. Als elk huishouden meedoet gaat ’t lukken. Kunnen wij op uw steun rekenen?

[button color=”orange” url=”http://www.kikabouw.nl/bijdragen/kies”] Koop hier een steentje [/button]

“Door de bouw van dit grootste kinderkankercentrum van Europa hoeven toponderzoekers uit Nederland niet meer op zeven verschillende locaties te werken, maar kunnen ze hun krachten bundelen op een plek. In Utrecht, vlak naast het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Ook gaat het Prinses Máxima Centrum samenwerken met St. Jude Children’s Research Hospital uit de Verenigde Staten en zal het een enorme aantrekkingskracht hebben op specialisten vanuit de hele wereld.

Kortom, met de bouw van het Prinses Máxima Centrum kunnen we een belangrijke stap zetten in de strijd tegen kinderkanker.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen