Kom 25 mei naar congres Wijkverpleegkundige anno nu!

Array

congres-200x185Ben jij wijkverpleegkundige? Weet jij wat je nodig hebt om je vak goed te kunnen uitoefenen? En wil je weten wat er gebeurt allemaal gebeurt rond wijkverpleegkundigen? Kom dan op 25 mei a.s. naar het congres `De Wijkverpleegkundige anno nu’. Met interessante presentaties, uitdagende workshops en natuurlijk leuke collegiale contacten.

Op zaterdag 25 mei 2013 organiseert V&VN Eerstelijnsverpleegkundigen het landelijke congres ‘Wijkverpleegkundige anno nu’ voor en door wijkverpleegkundigen. De rode draad tijdens dit congres is het Expertisegebied Wijkverpleegkundige. Het congres vindt plaats in congrescentrum de Reehorst in Ede. Bij het congres is een interessante informatiemarkt.

Ben je lid van V&VN Eerstelijnsverpleegkundigen, dan zijn de congreskosten EUR 99. Voor V&VN-leden EUR 125. Voor anderen EUR150. En kom je met meer dan 6 collega’s, dan geldt een interessante korting.
Lees meer in de congresfolder.
Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen