Personalized Medicine, Pathway Exploration rode draad in behandeling kanker

Array

Het thema van de ASCO 2013 is overduidelijk de multidisciplinaire verkenning van de biologie van kanker
Hoewel een veelbesproken aspect van de oncologie voor de afgelopen jaren , “Personalized Medicine” of “Personalized care,” De oncologie is inmiddels afgestapt van orgaan-oorsprong-based management strategieën te komen tot een ??meer op maat gesneden benadering met behulp van gerichte therapieën die worden geinitieerd door de moleculaire eigenschappen van een tumor. Deze aanpak, in combinatie met de noodzakelijk verbeterde kennis van de verschillende onderliggende wegen en de bijbehorende mechanismen, wordt het voor oncologen mogelijk om verband te zien tussen de wetenschappelijke kennis en de dagelijkse klinische zorg.

De voorzitters van zowel de Cancer Education Committee-Antoinette Tan, MD-en het Wetenschappelijk Programma Comite-Douglas Yee, MD richten zich op de verschillende aspecten van Personalized Medicine, evenals op andere facetten van het thema van deze Jaarvergadering “Building Bridges to Cancer Conquer”

Chairs of both the Cancer Education Committee-Antoinette Tan, MD, pictured right-and the Scientific Program Committee-Douglas Yee, MD, pictured left

Chairs of both the Cancer Education Committee-Antoinette Tan, MD, pictured right-and the Scientific Program Committee-Douglas Yee, MD, pictured left

“Strategieën om klinische, regelgevende en financiële uitdagingen in Implementatie van Personalized Medicine het hoofd te bieden is het van belang omdat de status van klinisch beoordelen, laboratorium, regelgevende en financiële uitdagingen voor gezondheidszorg en haar stakeholders het ontwikkelen, om zo te kunnen transformeren naar het leveren van gepersonaliseerde behandeling.

Het National Cancer Institute (NCI) stelde een lijst van 24 provocerende vragen over kanker op in een poging om verbijsterende problemen bij de behandeling van kanker en onderzoek te identificeren en aan te pakken. De vragen zijn bedoeld om de oncologie gemeenschap te laten kijken naar deze uitdagingen op een innovatieve manier. Veel van de educatieve sessies op ASCO 2013hebben daardoor meer focus. Bijkomende informatie over de NCI 24 Provocerende vragen is te vinden op provocativequestions.nci.nih.gov.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen