Nieuwe services in Oogziekenhuis: mantelzorgers en kinderopvang

Array

Vanaf heden kunnen patiënten van Het Oogziekenhuis Rotterdam gebruik maken van een mantelzorg- en kinderopvangservice. De nieuwe services zijn geïntroduceerd met het oog op de verdere uitrol van de angstreductiefilosofie van Het Oogziekenhuis Rotterdam.

Niemand om met u mee te gaan? Bestel een mantelzorger!
Het Oogziekenhuis Rotterdam adviseert iedere patiënt om iemand mee te nemen naar het ziekenhuis. Twee mensen horen en onthouden immers meer dan één. Ook is de kans groot dat het zicht voor enkele uren verminderd wordt door oogdruppels waardoor de patiënt niet zelf naar huis mag rijden. Via de website van Het Oogziekenhuis kan vanaf heden een mantelzorger geboekt worden. Deze begeleidt de patiënt naar Het Oogziekenhuis en brengt deze ook weer veilig thuis. Hierdoor voelt de patiënt zich meer op zijn of haar gemak én het bespaart een familielid of vriend het onnodig opnemen van een vrije dag. oogarts-300x300De service wordt aangeboden in samenwerking met Jeeves, het bedrijf dat in nauwe samenwerking met Het Oogziekenhuis de valetparking heeft ontwikkeld en opgezet.

Kinderopvangservice
Aan ouders en verzorgers van jonge kinderen biedt Het Oogziekenhuis Rotterdam een professionele kinderopvangservice die leuke activiteiten met de kinderen binnen een prettige omgeving onderneemt.

De kinderopvangservice wordt aangeboden in samenwerking met kinderopvangcentrum Bimbola.

Valet parking bij Oogziekenhuis
Het Oogziekenhuis, gelegen in het hart van Rotterdam, introduceerde in 2008 als eerste ziekenhuis in Nederland een parkeerservice waarbij bezoekers en patiënten voor de deur uitstappen en een chauffeur de auto parkeert. Het vinden van een parkeerplaats in hartje centrum Rotterdam kan ontzettend lastig en tijdrovend zijn. Heel vervelend voor patiënten die, vaak onbekend in het Rotterdamse, hun auto moeten parkeren en op tijd op hun afspraak in het ziekenhuis willen zijn. Sinds de introductie van de parkeerservice in 2008 is parkeerstress bij HetOogziekenhuis echter verleden tijd. Ook zijn patiënten minder angstig. De valet parkingservice van Het Oogziekenhuis Rotterdam is ontwikkeld en uitgevoerd door het Rotterdamse bedrijf Jeeves.

Bron: Oogziekenhuis

Recente artikelen