Eerste schop verbindingsgang Verbeeten en JBZ

Array

schopNa een intensieve voorbereidingsperiode gaat op 9 september 2013 de eerste schop in de grond voor de verbindingsgang tussen het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Verbeeten Den Bosch.  Bestuurders Peter Langenbach (JBZ) en Gerard Tijmes (BVI) nemen letterlijk een schop ter hand om de grond rond de reeds geslagen heipalen uit te graven ten behoeve van de betonnen bekisting.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Instituut Verbeeten hebben een  samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de bouw van deze gang. De verbindingsgang draagt bij aan de steeds hechter wordende samenwerking op het gebied van Oncologie. Klinische patiënten kunnen straks heel gemakkelijk het radiotherapeutisch instituut bereiken. Beide instellingen zijn erg verheugd over de samenwerking en grijpen de start van de bouw aan om met alle betrokkenen stil te staan bij dit feestelijke moment.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen