DNA onderzoek voor nabestaanden

Array

Het bedrijf Incertezza is al een begrip bij particulieren en overheidsinstellingen (zoals rechtbanken, advocaten, Immigratiedienst en ambassades) als het gaat om DNA-onderzoek. Sinds 2006 levert Incertezza DNA tests aan deze partijen om de verwantschap tussen 2 personen aan te tonen. Het betreft dan vaak zaken zoals erfenis, naamswijziging, alimentatie of gezinshereniging. Nu levert Incertezza een nieuwe service via DNA-afname bij een overledene.Incertezza[1]DNA-afname bij overledene
Incertezza heeft de behoefte aan deze specifieke DNA test onderkend en levert daarom deze service naast de gangbare tests. Het komt steeds vaker voor dat nabestaanden op het allerlaatste moment alsnog kwesties over biologische verwantschap opgelost willen hebben. Een trend die extra versterkt wordt door recente tv programma’s.

Oplossing
Soms ontstaat de genoemde behoefte direct na overlijden of zelfs jaren later. In beide gevallen biedt Incertezza de oplossing door op locatie DNA-materiaal af te nemen. Vervolgens worden de tests uitgevoerd door een ISO 17025 genormeerd en geaccrediteerd laboratorium. Dat betekent formeel: onderzoeksresultaten die ook door alle rechtbanken en gemeenten geaccepteerd worden.

Voor de nabestaande(n) in kwestie betekent het geen last  minute verzoek aan de begrafenisondernemer, het voorkomen van onprettige momenten op locatie en vooral discretie, duidelijkheid en zekerheid!  Incertezza voert bovendien elke DNA-analyse tweemaal uit, om zodoende de hoogst mogelijke zekerheidsgarantie aan haar klanten te bieden.

Discreet en betaalbaar
Zodra de onderzoeksresultaten bekend zijn, ontvangt de betrokkene deze zowel per e-mail als via de reguliere post. In duidelijke taal kan de betrokkene dan nalezen of de geteste personen wel of geen biologisch verwantschap hebben. Kortom, gewoon een duidelijke ‘Wel’ of ‘Niet’. Deze laagdrempelige manier maakt het voor particulieren makkelijk om snel en discreet gebruiken te maken van de nieuwste DNA tests. Tegen een scherpe prijs en daarom voor iedereen betaalbaar.

Meer informatie over de verschillende DNA tests, van Vaderschapstest tot en met BioGeografisch afstammingstest, vindt u op www.incertezza.nl.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen