Philips en grootste netwerk privéklinieken Rusland gaan samenwerken

Array

Philips en grootste netwerk van privéklinieken in Rusland gaan strategisch samenwerkingsverband aan voor zorgtechnologie. Philips en Medsi privéklinieken tekenen intentieverklaring voor strategische partnership
Philips en Medsi, het grootste netwerk van privéklinieken in Rusland, hebben vandaag bekendgemaakt een strategisch samenwerkingsverband aan willen te gaan voor de ontwikkeling van een netwerk van klinieken ten behoeve van efficiënte medische zorg in Rusland. Alexey Chupin (voorzitter van Medsi) en Peter Vullinghs (CEO van Philips in Rusland en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten, GOS) hebben daartoe in Davos een intentieverklaring (MOU) ondertekend in het bijzijn van Vladimir Evtushenkov, voorzitter van de Raad van Bestuur van Sistema Joint-Stock Financial Corporation (JSFC) en Frans van Houten, CEO van Koninklijke Philips.

philips ruslandPhilips en Medsi, een toonaangevende aanbieder van patiëntgerichte hoogwaardige gezondheidszorg in Rusland, slaan de handen ineen om de bedrijfsprocessen in de klinieken van Medsi te optimaliseren. Het nieuwe samenwerkingsverband gaat verder dan alleen de traditionele levering van medische apparatuur en innovatieve technologie. Philips brengt zijn internationale expertise op het vlak van ziekenhuisbeheer in, evenals fundamentele inzichten met betrekking tot ziekenhuisomgevingen. Er worden geen financiële gegevens met betrekking tot de samenwerking bekendgemaakt.

In het kader van het uitgebreide meerjarige samenwerkingsprogramma krijgen de ziekenhuizen van Medsi gegarandeerd kostenefficiënte toegang tot de nieuwste medische apparatuur en technologie van Philips, waardoor zij zich kunnen richten op de levering van hoogwaardige zorg. Philips is verantwoordelijk voor de technologie en operationele doelstellingen en levert adviesdiensten op het terrein van prestatiebeheer om de kwaliteitsverbetering van de geboden zorg te ondersteunen. Dankzij dit business model kunnen de ziekenhuizen hun infrastructuurbeheer, patiëntenstromen en bedrijfsprocessen optimaliseren. Daarnaast profiteren ze van een continu opleidingsprogramma en van de systeem- en software-upgrades die op regelmatige basis door Philips worden doorgevoerd.

“Philips is een van de eerste ondernemingen in Rusland die een dergelijke grootschalig project aanstuurt door een geïntegreerde ziekenhuisoplossing te bieden die alle facetten omvat: ontwerp, apparatuur, service, beheer van patiëntenstromen, verbetering van klinische resultaten en ziekenhuisbeheer”, aldus Peter Vullinghs. “We zijn bijzonder verheugd over dit innovatieve samenwerkingsverband met Medsi, een uiterst effectieve en dynamische organisatie en de toonaangevende aanbieder van private zorg in Rusland.”

“De ondertekening van deze samenwerkingsovereenkomst is een belangrijke stap voor de zakelijke ontwikkeling van Medsi en sluit naadloos aan op onze strategie, die erop gericht is ons klinische netwerk uit te breiden en de kwaliteit van onze dienstverlening op medisch gebied te verbeteren”, aldus Alexey Chupin. “We hebben al enkele goede resultaten geboekt om deze doelstellingen te verwezenlijken. We zijn ervan overtuigd dat we samen met Philips nog meer kunnen doen om onze klinieken om te vormen tot technisch geavanceerde instellingen waar patiënten hoogwaardige en effectieve zorg krijgen op basis van vroegtijdige diagnostiek, in overeenstemming met de hoogste internationale kwaliteitsnormen. ”

Philips en Medsi zullen gaan samenwerken bij de renovatie van bestaande ziekenhuizen, het uitrusten van een kliniek van Medsi in een buitenwijk van Moskou met nieuwe apparatuur, en de bouw van een nieuw diagnostisch centrum voor kinderen en volwassenen, inclusief een ziekenhuis voor korte opnames en een kinderziekenhuis. De samenwerking strekt zich daarnaast uit tot de bouw van een diagnostisch centrum voor kinderen en volwassenen met een kliniek voor dagopnames dat deel uit zal gaan maken van het klinisch ziekenhuis van Medsi aan de Michurinsky Avenue in Moskou. Het is de bedoeling dat dit complex het vlaggenschip wordt van het Medsi-netwerk. Daartoe wordt gebruikgemaakt van de allernieuwste trends en concepten op het gebied van de organisatie en het beheer van ziekenhuizen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen