Medicinfo en CrossKnowledge bundelen hun krachten met een unieke oplossing voor eHealth en wellbeing

Array

Medicinfo heeft uitgebreide ervaring op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve informatie en diensten voor gezondheid, heeft de krachten gebundeld met CrossKnowledge, leverancier op het gebied van e-learning. Samen bieden zij een unieke oplossing voor eHealth en wellbeing die de vitaliteit van de werknemers en daarmee de productiviteit van organisaties verbetert.

Onder de naam MICK bieden Medicinfo en CrossKnowledge een oplossing aan organisaties die hun productiviteit op lange termijn willen verbeteren, door de balans tussen werk en privé van hun werknemers te verbeteren, stress te verminderen en ziekteverzuim te voorkomen.

Medicinfo and CrossKnowledge join forces to launch a unique e-health & wellbeing solution“Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Medicinfo, een bedrijf dat organisaties ondersteunt bij het realiseren hun bedrijfsdoelstellingen door de vitaliteit van hun personeel te verbeteren. Dit past helemaal bij de missie van CrossKnowledge: het aanbieden van leeroplossingen aan mensen voor een beter leven”, laat Stephan Atsou, directeur van CrossKnowledge Continental Europe , weten.
De wellbeingoplossing MICK bevat een brede mix van up-to-date en gevalideerde informatie over gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Het is een een programma dat gebruik maakt van hoogwaardige e-learningmiddelen en -tools voor ontwikkeling:

– Samenhangende programma’s voor lichamelijke en geestelijke gezondheid,
gecombineerd met e-learning programma’s die relevant zijn voor persoonlijke
ontwikkeling. Deze zijnsamengesteld door topexperts van gerenommeerde organisaties en
business schools.
– Een persoonlijk en inspirerend leeraanbod dat op elk gewenst moment
beschikbaar is.
– Technologie voor social learning (delen van informatie in communities, op
forums en in discussies)
– Nieuws en RSS-feeds, desgewenst per thema
– Videoclips, actietips en handige ‘samenvattingen’ van de e-learningcursussen
– Ondersteuning via e-mail en via een medisch call center
– Een persoonlijke en veilige internetomgeving.

“We zijn enthousiast over het idee om een webbased oplossing te creëren die gezondheidsprogramma’s en diensten integreert in een e-health- en wellbeingoplossing en die gemakkelijk gekoppeld kan worden aan bijvoorbeeld aanbieders van arbodiensten. De integratiemogelijkheden van het CrossKnowledge-platform zijn hier uitermate geschikt voor. Door combinatie van verschillende programma’s in het platform kan een centrale positie gegeven worden aan de uitvoering van het gezondheidsbeleid van een organisatie, terwijl het er ook voor zorgt dat aan de juridische en privacy-eisen wordt voldaan die inherent zijn aan dit soort e-healthprogramma’s,” zegt Angelique Bonte, directeur Medicinfo.
MICK stelt medewerkers in staat zelfstandig, altijd en overal aan hun eigen fysieke en mentale welzijn te werken. Bovendien biedt het up-to-date managementinformatie over het gebruik, de voortgang en de resultaten voor managers en werkgevers.
Meer informatie over MICK is hier te vinden: http://www.crossknowledge.com/en_GB/elearning/catalogues/products/wellbeing.html

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen