UMC Utrecht met stand op huisartsbeurs

Array

chirurg-traint-huisartsen-300x199Ieder jaar nodigen de specialisten van het UMC Utrecht u uit voor een huisartsendag. Om elkaar te leren kennen en kennis uit te wisselen. Dit jaar draaien we het om. We komen naar u toe, tijdens de LHV Huisartsbeurs op 22 maart. Het beursthema Samen beter worden spreekt ons erg aan. Daarom staan we er op die dag met een stand.

Uit evaluaties van de afgelopen huisartsendagen blijkt dat u graag praktische vaardigheden opfrist. Aan die wens hopen we op deze dag te kunnen voldoen. Niet voor niets staat de stand in het teken van samen zien, samen doen, samen werken. U kunt bijvoorbeeld beeldmateriaal beoordelen: is wat erop te zien is pluis of niet pluis? Ook kunt u chirurgische verrichtingen oefenen zoals de diverse hechttechnieken.
Verder zijn er de hele de dag specialisten vanuit diverse disciplines aanwezig. Met hen kunt u van gedachten wisselen over de samenwerking. Ook is het uiteraard mogelijk ze een vraag over een specifieke patiënt voor te leggen en hun mening te vragen over de behandelmogelijkheden, al dan niet in het UMC Utrecht.

We hopen u onze stand te mogen verwelkomen.

Wilt u meer informatie over de LHV Huisartsbeurs 2014 klik hier

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen