Apotheek Velperweg vijftigste Alphega apotheek in Nederland

Array

Netwerk van zelfstandige apotheken breidt zich in Nederland steeds verder uit
Alphega apotheek kondigt vandaag de naamswijziging van de vijftigste Alphega apotheek in Nederland aan. Apotheek Velperweg in Arnhem opent vandaag haar deuren als Alphega apotheek. Eind 2013 kondigde Kring-apotheek aan zich aan te sluiten bij het netwerk van Alphega Pharmacy.

Deze mijlpaal toont het succes dat Alphega apotheek in Nederland heeft sinds de opening van de eerste Alphega apotheek in Kerkdriel op 9 november 2013. Tot op heden heeft Alphega apotheek zich ontwikkeld in zes landen. Door de samenwerking met Vivesco, het netwerk van onafhankelijke apotheken van Alliance Healthcare Deutschland en het Kring-apotheek netwerk in Nederland, heeft Alphega Pharmacy nu meer dan 6.000 apotheken in heel Europa. AlphegaIn de loop van 2014 volgen de overige Kring-apotheken in Nederland de naamswijziging naar Alphega apotheek. De ombouw van de apotheken verloopt voorspoedig.

Meerwaarde
Zelfstandige apotheken, die aangesloten zijn bij Alphega apotheek profiteren van een uitgebreid scala van diensten met toegevoegde waarde, waaronder gespecialiseerde trainingsprogramma’s,  patiëntenzorg met een onderscheidend aanbod van zorgdiensten, financieel voordeel door schaalvergroting en ondersteuning van het merk, een uniek aanbod van Boots producten en ondersteuning van de Business Mentor voor optimaal rendement in de apotheek. Door de internationale samenwerking zijn de mogelijkheden van Alphega apotheek onbegrensd. De positie van de  zelfstandige apotheker wordt hierdoor versterkt en is onderscheidend in de markt.

Aandacht voor zorg
Bij de Alphega apotheek en via www.alphega-apotheek.nl kunnen klanten terecht voor professioneel, persoonlijk advies en informatie over al hun gezondheidsvragen en receptgeneesmiddelen. Daarnaast hebben de apotheken een uitgebreid assortiment zelfzorgproducten, zoals pijnstillers, hoestdranken en speciale huidverzorgingsproducten. Verder is het assortiment uitgebreid met het bekende merk Boots Laboratories.

Tevens is er extra aandacht en zorg voor de dienstverlening aan de klant, onder andere door ‘Service in a box’. Dit is hèt instrument voor het leveren van optimale zorg en preventieadvies aan de klant. Dit biedt ondersteuning op het gebied van diabetes, gezond gewicht en stoppen met roken.

 

Vijftigste Alphega apotheek
De vijftigste Alphega apotheek is op 2 april feestelijk geopend in Nederland en is gevestigd aan de Velperweg in Arnhem.

Caitlin Sorrell, Managing Director, Alphega Europe: “Het bereiken van de vijftigste Alphega apotheek binnen vier maanden na de aankondiging is een indrukwekkende prestatie. De voortdurende uitbreiding van het netwerk van Alphega apotheek biedt meer voordelen voor alle aangesloten apothekers. Wij zijn verheugd dat de meerwaarde die wij zelfstandige apotheken bieden, steeds meer erkend wordt en kijken uit naar de samenwerking met de Arnhemse apotheken om eersteklas gezondheidszorg te blijven leveren.”

Arvid Manneke, Managing director Alliance Healthcare Nederland: “Wij feliciteren Frans van der Leemputte,  apothekers Frank Schroor en Annet Rozema en hun apotheekteam van harte met de heropening van hun Alphega apotheek. Wij waarderen het vertrouwen dat zij in onze apotheekformule stellen en zullen er alles aan doen om aan hun verwachtingen te voldoen.”

 

Frans van der Leemputte, Manager apotheken, namens Alphega apotheek Velperweg: “De overstap naar het internationale merk Alphega apotheek biedt toegang tot een schat aan ervaring en inzicht in optimale bedrijfsvoering in de apotheek en farmaceutische dienstverlening. Ik zie Alphega apotheek als een platform voor toekomstig succes, waar de zorg voor patiënten centraal staat. Wij zijn erg blij met onze vernieuwde apotheek en geloven dat wij hierdoor onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

 

Over Alphega apotheek Velperweg

Alphega apotheek Velperweg is onderdeel van het samenwerkingsverband tussen vier Arnhemse apotheken; Velperweg, Baljet, Witteveen en de Witte. Alphega apotheek Velperweg is geopend van maandag tot vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen