Kwaliteitsonderscheiding ‘Vrijwillige inzet, Goed Geregeld’ uitgereikt aan MMC

Array

Uitreiking certificaat Goed Geregeld - MMCMMC ontvangt als eerste ziekenhuis in regio Zuidoost Brabant deze onderscheiding
Vandaag ontvangt de vrijwilligersorganisatie van Máxima Medisch Centrum (MMC) van Stichting Stimulans het kwaliteitskeurmerk ‘Vrijwillige Inzet: Goed Geregeld’. MMC is het eerste ziekenhuis in Zuidoost Brabant dat deze landelijke onderscheiding ontvangt. “Hiermee laat MMC zien dat het de bijdragen van vrijwilligers ontzettend waardeert en stralen we uit dat het prettig werken is als vrijwilliger bij Máxima Medisch Centrum”, aldus een trotse Henk de Wert, manager servicebureau & vrijwilligersorganisatie van MMC.

‘Vrijwillige Inzet: Goed Geregeld’ is een landelijke kwaliteitsonderscheiding die wordt toegekend aan vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke instellingen die met hun vrijwilligersbeleid voldoen aan door NOV (de Nederlandse Organisatie voor Vrijwilligerswerk) gestelde kwaliteitscriteria. De onderscheiding is vier jaar geldig.

Waarom een onderscheiding?
Met de kwaliteitsonderscheiding heeft MMC met zijn vrijwilligersorganisatie toegewerkt naar een hoog kwaliteitsniveau en daarvoor nu ook de publieke erkenning gekregen van NOV.

De Wert: “Hiermee laten we zien dat MMC op een objectieve manier het vrijwilligerswerk succesvol en aantrekkelijk heeft georganiseerd. Vrijwilligers weten dat ze binnen MMC kunnen rekenen op voldoende mogelijkheden om zich met succes in te zetten. Daar zijn we als MMC trots op!

Ook vrijwilliger worden in MMC?
Wilt u ook vrijwilliger worden bij Máxima Medisch Centrum? Meld u dan aan via als vrijwilliger in MMC via onze website.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen