VUmc-student omgekomen bij vliegramp

Array

rouw lintVrijdagmiddag heeft VUmc de volgende mededeling intern verspreid:
Vandaag bereikte ons het onvoorstelbare bericht dat Darryl Dwight Gunawan op 20-jarige leeftijd samen met zijn ouders en zusje is verongelukt op vlucht MH17 van Malaysia Airlines.

Darryl studeerde Geneeskunde aan VUmc School of Medical Sciences en was een ondernemende en zeer talentvolle student. Al op jonge leeftijd was hij actief in de muziek en won hij op 16-jarige leeftijd zijn eerste kunstprijs in de muziek als DJ. Deze talenten bleef hij naast zijn studie inzetten: hij richtte een eigen bedrijf op als DJ/graphic designer en fotograaf. Naast zijn goed lopende studie gaf hij ook les in Amstelveen bij het creatieve centrum P60 als leraar DJ. Zijn sociale betrokkenheid was groot en hij genoot van het leven.

Hij was een bekende en graag geziene student binnen en buiten de opleiding geneeskunde. Zijn plotselinge dood, samen met zijn familie, is moeilijk te bevatten.

Namens het VUmc wensen wij zijn naaste familie, vrienden, medestudenten en leerlingen heel veel moed, troost en kracht toe om dit tragische verlies een plaats te geven in hun leven. Darryl laat een grote leegte achter. Wij missen hem.
Bron: VUmc

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen