23 Juli geen grootschalige taxistaking

Array

auto-rijdenWoensdag 23 juli zal er geen grootschalige staking zijn in het taxivervoer van Talant, Meriant en Wil. Mogelijk komt er in het geheel geen staking, maar wordt indien nodig gekozen voor een andere actievorm.

Bestuurder Wilfred Juurlink heeft opnieuw aan de FNV-bestuurder laten weten dat clientzorg en veiligheid gegarandeerd moeten zijn. Hij heeft gevraagd een grootschalige staking 48 uur van tevoren aan te kondigen.

Wilfred heeft er nog steeds vertrouwen in dat het niet tot een staking zal komen. Er is nog steeds overleg tussen de nieuwe vervoerder Klomp (per 1 september) en de huidige vervoerders Witteveen en Oenema.

Voorbereid
Mocht het onverhoopt toch tot een staking komen – een kleinschalige staking op 23 juli of een kleinschalige of grootschalige staking op een latere datum – dan zijn Talant, Wil en Meriant voorbereid. Er ligt dan een plan klaar om de dagbesteding toch te kunnen laten doorgaan. Ook wordt daarbij rekening gehouden met de rittenbegeleiding. Clienten, medewerkers en familie zullen op tijd op de hoogte worden gebracht.
Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen