Spaarne Ziekenhuis steunt Voedselbank Haarlemmermeer

Array

voedselbankMet een vast inzamelpunt in het personeelsrestaurant steunt het Spaarne Ziekenhuis de voedselbank Haarlemmermeer. Yvonne Wilders, lid van de raad van bestuur, deed vandaag de eerste producten in de krat.

Yvonne Wilders: “Zo’n 300 mensen in de regio Haarlemmermeer zijn iedere week afhankelijk van een pakket van de voedselbank. De voedselbank kan onze hulp daarom goed gebruiken, zeker met de feestdagen in het verschiet. Wij hebben een baan, een inkomen en daardoor minder zorgen om de boodschappen. Als we allemaal regelmatig wat meenemen van huis, kunnen we vele gezinnen in onze regio een beetje steunen.”

Jacqueline Sweers, voedselbank Haarlemmermeer: “Het is geweldig dat het Spaarne Ziekenhuis begonnen is met een vast inzamelpunt. Om de 300 monden te voeden, hebben we veel voedsel nodig. We kunnen de steun dus heel goed gebruiken!”

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen