Voorzitter Henri Janssen loopt Zorgloop

Array

thuiszorglopersDe trainingen van de Zorgloop 2015 zijn in volle gang. Op zaterdag 7 maart laat de 3e training zien dat er niet alleen medewerkers van de Saxenburgh Groep meedoen. Voorzitter Raad van Bestuur, Henri Janssen doet mee, maar ook collega’s van de thuiszorg zijn druk met de voorbereiding. Samen gaan ze voor een vitaler Vechtdal.

De zorgloop op 1 mei 2015 komt al in zicht en er hebben zich verschillende lopers aangemeld, het loopveld is zeer divers van gynaecoloog tot fysiotherapeut. Van tandarts tot thuiszorgmedewerkers. Het is belangrijk dat medewerkers uit de zorg ‘samen’ mee doen.

Voorzitter Henri Janssen is in voorbereiding voor de 5 km. Janssen: “Ik train één keer in de week in mijn woonplaats door een ronde door het dorp te lopen, daarnaast sport ik één keer in de week in de sportschool in Hardenberg. Als medewerker in de zorg vind ik het belangrijk om vitaal te blijven.” “Laat zien waar je voor staat in de zorg, voor de Saxenburgh Groep is vitaliteit en saamhorigheid erg belangrijk.” Janssen geeft zijn collega’s daarnaast de volgende tip mee: “Iedereen kan lopen in eigen tempo, loop met een team dan lukt het zeker om op 1 mei de finish te bereiken”.

Op zaterdag 7 maart kwamen daarnaast collega’s Herma, Mini, Karin en Klara van de thuiszorg in alle vroegte naar de training. Herma Meppelink: “Ik kom vanuit Steenwijksmoer, gemeente Coevorden, naar Hardenberg om met mijn collega’s te trainen. Ik vind het heerlijk om even mijn gedachten te verzetten. Naast mijn drukke werkzaamheden in de zorg probeer ik drie keer in de week te trainen voor de Zorgloop.”

Cityrun Hardenberg op 1 mei
Er hebben zich inmiddels 200 lopers aangemeld voor de Zorgloop 2015, medewerkers van een huisartsenpraktijk hebben zich bijvoorbeeld aangemeld als team. Werk je ook in de zorg? Je kunt je nog altijd inschrijven via het inschrijfformulier op de website: http://extranet.sxb.nl/cityrun/ Overige informatie via: [email protected]

Bijschrift foto: thuiszorglopers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen