Speeddaten of e-mailen met de plastisch chirurg

Array

Op woensdag 1 juli kunnen geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis maken met plastisch chirurg Esther Mesters van het St. Anna Ziekenhuis te Geldrop. Tussen 13.00 en 15.00 uur is het mogelijk om met haar te speeddaten op de polikliniek plastische chirurgie (route 61). Voor iedereen die niet in de gelegenheid is om naar het ziekenhuis te komen, is het mogelijk om vragen per e-mail te stellen aan de specialist.

plastische chirurgieSpeeddaten
Plastisch chirurg Esther Mesters zit op woensdag 1 juli van 13.00 tot 15.00 uur klaar om persoonlijke vragen te beantwoorden over o.a. borstreconstructie, ooglidcorrectie, borstvergroting en -verkleining, littekencorrectie, botox en fillers, handchirurgie en gelaatschirurgie. De speeddate vindt plaats op de polikliniek plastische chirurgie, route 61. Aanmelden voor het speeddaten kan telefonisch bij patiëntenvoorlichting (040 – 286 4874 ) of via www.st-anna.nl/aanmelden-activiteiten.

E-mailspreekuur

Voor iedereen die niet in de gelegenheid is om naar het St. Anna Ziekenhuis te komen, is het ook mogelijk om op woensdag 1 juli per e-mail vragen te stellen aan Esther Mesters via speeddateplastischchirurg (at) st-anna punt nl. Zij ontvangen dezelfde dag een antwoord.

Kijk voor meer informatie over deze activiteiten op www.st-anna.nl/activiteiten

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen