Promedico ICT brengt ‘Beter voor iedereen’ in de praktijk

Array

geldOp 5 september 1985 vond de oprichtingsvergadering van Promedico ICT plaats. Een moment waar Promedico nu, 30 jaar later, op ‘eigen wijze’ bij stilstaat. Promedico wil de belofte ‘Beter voor iedereen’ extra kracht bij zetten. Daarom heeft de organisatie drie goede doelen geselecteerd. Deze doelen gaan zij dit jubileumjaar ondersteunen met een financiële bijdrage.

De doelen die zijn geselecteerd, zijn het Jeugdsportfonds, het Revalidatiefonds en Stichting Alzheimer Nederland. Deze drie goede doelen zijn geselecteerd op het gebied van preventie, revalidatie en een volksziekte, onderwerpen waar zorgverleners in hun dagelijks leven veel mee te maken hebben.

Groei en ontwikkeling
Deze drie doelen krijgen van Promedico allemaal € 3.030,- overhandigd. Op deze manier wil het bedrijf ook een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van deze organisaties. Omdat Promedico een stichting zonder winstoogmerk is, weten zij hoe belangrijk het is financiële slagkracht te hebben om te blijven kunnen ontwikkelen en innoveren.

Over Promedico
Promedico ICT is al dertig jaar een toonaangevende softwareleverancier voor de eerstelijnszorg. Zij zien het als hun missie om bij te dragen aan de kwaliteit en ontwikkeling van de eerstelijns patiëntenzorg in Nederland. Dit doen zij door het leveren van een uitstekend huisartseninformatiesysteem en de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve softwaretoepassingen en –applicaties voor de eerstelijnszorg.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen