Carla van de Wiel nieuwe bestuurder Treant Zorggroep

Array

De raad van toezicht van Treant Zorggroep heeft Carla van de Wiel per 1 december 2015 benoemd tot lid van de raad van bestuur van de zorggroep. Mevrouw Van de Wiel is een ervaren bestuurder, met een grote affiniteit voor de gezondheidszorg. Sinds zesenhalf jaar is zij bestuurder bij woningcorporatie Vidomes in Delft.

Van de Wiel (47) heeft een achtergrond in de zorg en de advieswereld. Zij was onder andere directeur bij het Groene Hart Ziekenhuis en toezichthouder in de ouderenzorg. Bij Treant krijgt zij onder meer kwaliteit & veiligheid in haar portefeuille. Carla van de Wiel: ‘Ik zie ernaar uit om mijn bijdrage te leveren aan het realiseren van de ambities van Treant Zorggroep.’

De raad van toezicht is verheugd dat mevrouw Van de Wiel bereid is zich aan Treant te verbinden. Met haar veelzijdige werkervaring completeert zij de raad van bestuur, die verder bestaat uit Marcel Kuin (voorzitter) en Guus Bruins.

Bron: Treant Zorggroep

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen