Anita Wydoodt neemt afscheid van Meander MC

Array

Anita Wydoodt, lid van de Raad van Bestuur van Meander MC, neemt half december afscheid van het ziekenhuis. Zij stapt over naar het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg, waar zij lid Raad van Bestuur wordt.

Anita Wydoodt is bijna vier jaar als bestuurder werkzaam geweest voor Meander Medisch Centrum. In die jaren heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de verhuizing naar de nieuwe locatie van Meander Medisch Centrum en de positionering van Meander tot ‘ons ziekenhuis’.

Kwaliteit, veiligheid en patiëntgerichtheid zijn mede onder haar leiding verder ontwikkeld en geborgd in het ziekenhuis, wat onder meer heeft geresulteerd in de heraccreditaties van STZ en NIAZ als best practice ziekenhuis.

De Raad van Toezicht bedankt Anita voor haar inzet in de afgelopen jaren en wenst haar veel succes in haar nieuwe uitdaging. Over de eventuele opvolging van Anita Wydoodt is op dit moment nog niets bekend.

Bron: Meander Medisch Centrum

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen