Xpert Clinic heeft contracten met alle zorgverzekeraars voor 2016 rond

Array

Zekerheid voor patiënten met hand- of polsklachten
Patiënten met hand- of polsklachten kunnen, ongeacht bij welke zorgverzekeraar zij zich verzekeren, ook in 2016 terecht in een van de klinieken van Xpert Clinic. Hun operatie wordt volledig vergoed net zoals in het ziekenhuis. Xpert Clinic is een van de eerste zorgaanbieders in Nederland die met alle zorgverzekeraars een akkoord heeft bereikt over de zorgverzekering in 2016. “Consumenten kunnen pas een goede keuze tussen zorgverzekeringen maken, als ze precies weten waar ze aan toe zijn”, benadrukt Jak Dekker, Algemeen Directeur van Equipe Zorgbedrijven, het zorgbedrijf waar Xpert Clinic deel van uit maakt. Xpert Clinic is een specialistisch centrum voor hand- en polszorg met 11 vestigingen in Nederland.

“We hebben er hard aan gewerkt om de onderhandelingen met verzekeraars tijdig af te kunnen ronden”, zegt Dekker. “Ik ben er trots op dat ons dat gelukt is.” Deze week werd bekend dat het voor consumenten dit jaar extra lastig is om alle zorgverzekeringen te vergelijken, omdat veel zorgverzekeraars en zorgverleners nog altijd aan de onderhandelingstafel zitten. De polisvoorwaarden zijn daarom nog niet overal definitief bekend. Consumenten moeten uiterlijk 31 december 2015 een zorgverzekering kiezen.

Over Xpert Clinic

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen